За строителна компания
Анрад ООД

Кои сме ние?

Анрад ООД е създадена през 2000г. със седалище в гр.София. Занимава се с ново строителство, поддръжка, ремонт и възстановяване на съществуващи сгради,  включително тяхното заснемане и конструктивно обследване.

Дружеството има опит в изграждането на жилищни, обществени, търговски и индустриални обекти, както и в други специфични строителни проекти, като пречиствателни и спортни съоръжения, алтернативни отоплителни системи, барбекю зони и градински пространства.

Фирмата използва иновативни методи на работа,  гарантиращи ефективност и ефикасност, както в икономически, така и в екологичен план.

АНРАД е динамична компания, синхронизираща работа си с европейските регламенти и актуалните стандарти по качество,  със силно изразено отношение към опазването на околната среда и  безопасните  условия на труд.

АНАРД  ООД,  като главен изпълнител с дългогодишен опит, работи с утвърдени подизпълнители, специализирани в конкретни дейности на строителния процес.

Дружеството се стреми към постоянно повишаване уменията и квалификацията на изпълнителския персонал и мотивиране към висок професионализъм на ръководния състав.

ПОЛИТИКА ПО УПРАВЛЕНИЕ НА КАЧЕСТВО, ЗДРАВЕ И БЕЗОПАСНОСТ ПРИ РАБОТА И ОКОЛНА СРЕДА НА „АНРАД“ ООД

Ръководството на „АНРАД” ООД определя и документира настоящата политика, съдържаща основните цели и задължения на дружеството, чрез които се гарантира здравето, безопасността и сигурността на хората, опазването на околната среда, качеството на продуктите / услугите и съответствието с всички приложими изисквания за здраве, безопасност, опазване на околната среда, правни, качествени и други регулаторни изисквания.

Политиката на „АНРАД“ ООД е да осигури висококачествено, професионално и ефективно обслужване, което да гарантира удовлетворяването на всички изисквания на нашите клиенти, като едновременно с това осигури безопасни и здравословни условия на труд и опазване на околната среда. Това постижение ще доведе до осигуряване на ефективност, силен фокус както върху клиентите, така и върху служителите и повишаване на дългосрочната устойчивост и рентабилност в организацията.

За да постигнем тази бизнес етика и култура, използваме ИНТЕГРИРАНА СИСТЕМА ЗА УПРАВЛЕНИЕ на качеството, здравето и безопасността при работа и околната среда.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!